tag:blogger.com,1999:blog-4479005580150563760.post6717208723630636324..comments2022-03-30T21:46:01.615+03:00Comments on NYkin ja hellan välissä: Kotitekoinen rahkaTuulevihttp://www.blogger.com/profile/04762536827388535230noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4479005580150563760.post-85400980162722314292013-11-20T19:26:08.608+02:002013-11-20T19:26:08.608+02:00Sekoitetaan lisäämisvaiheessa, Hera eroaa kun seos...Sekoitetaan lisäämisvaiheessa, Hera eroaa kun seos siivilöidään teräsverkon tai juustokankaan läpi. Juuri eilen löysin selkeämmän ohjeen, omani kun on hieman sekava: <br /><br />http://www.latimes.com/features/food/la-fo-quarkrec1-20120324,0,1495780.story#axzz2l9LKoq9aTuulevihttps://www.blogger.com/profile/04762536827388535230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4479005580150563760.post-3521956756915663552013-11-19T06:27:44.230+02:002013-11-19T06:27:44.230+02:00Hei. Tuosta pikarahkasta niin pitääkö seosta keitt...Hei. Tuosta pikarahkasta niin pitääkö seosta keittää piimän lisäämisen jälkeen vielä tai minkälaisella lämmöllä sitä pidetään että hera erottuu? Sekoitetaanko seosta vai pitääkö olla koskematta? Riittääkö se että heraa näkyy vain vähän vai pitääkö siihen tulla joku tietty määrä heraa?Kati Siponenhttps://www.blogger.com/profile/09167419428405470928noreply@blogger.com