Brownies à la Marianne
- 125 g huoneen lämpöistä suolatonta voita
- 1.25 dl hienoa sokeria
- 2 kananmunaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 2.25 dl vehnäjauhoja
- 0.75 dl maitokermaa (1/3 kermaa, 2/3 maitoa)
- 1 tl vaniljauutetta
- 60 g suklaata rouhittuna tai leivonta-"chippeinä"(semi sweet)
- 75 g Mariannerouhetta (ohje alla)
Sekoita puolet sokerista ja voi vaahdoksi. Sekoita erillisessä kulhossa kananmunat ja loput sokeri vaahdoksi. Yhdistä voimakkaasti vatkaten munavaahto voivaahtoon pienissä erissä. Lisää sitten vuorotellen jauholeivinjauheseosta sekä maitoa taikinaan käännellen. Lisää lopuksi mariannerouhe ja suklaa sekä vaniljauute.
Laita leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (18x28x4 cm / 7x11x1.5 tuumaa). Paista n. 175 C (350 F) n 40-45 minuuttia
Mariannerouheentapainen (yhteismäärä brownies taikinaan ja kuoruutteeseen)
- 60 g ( noin 12 kpl, yllä kuvassa millaisia käytin) piparminttukarkkeja
- 90 grammaa maitosuklaata
- 1 dl kermaa
- 100 g suklaata (semi-sweet)
- 75 g Mariannerouhetta
No comments:
Post a Comment