Keittiön puutteesta johtuen on ruokavalioni täysin ravintoloiden tarjonnan armoilla ihan kotioloissakin, ehkäpä tästä syystä ulkona ateriointi on jo jonkin aikaa tympinyt.
Mukava poikkeus sääntöön oli päivällinen Not Your Average Joe's
ravintolassa piipahtaessani parin päivän visiitillä Bostonissa. Kyseinen ruokala-ketju mainostaa valmistavansa kaikki herkut paikan päällä ja ison osan vieläpä vasta tilausvaiheessa.
Alkupaloista ravintolan Ahi Tuna Wontons oli elämys, jollaista en muista syöneeni muutamaan kuukauteen. Rapeat chili wontonit seesaminsiemeniin kääräistyn ja pannulla pikaisesti pelästytetyn tonnikalan kera, maustettuna wasabi aiolilla oli kerrassaan herkullista!
Kyseisen herkun perässä ei nyt ehkä kannata ihan Amerikkaan matkustaa, mutta jos muuten liikkuu Bostonin liepeillä niin paikka kannattaa ehdottomasti katsastaa!
Not Your Average Joe's ravintoloiden sijainnit saat klikkaamalla tästä
No comments:
Post a Comment