Wednesday, January 25, 2012

Ilmassa on romantiikkaa

Kun talomme pursuaa tekemättömiä töitä ja olen lisäksi huomenna suuntaamassa Atlantin yli, vietän näpsäkkänä ihmisenä puoli päivää surffaamalla netissä. Opiskeluaikoinani homma toimi käänteisesti; kylpyhuoneemme ei ole koskaan kiiltänyt kuin silloin kun olisi pitänyt lukea tenttiin.

Tämän päiväisten etsintöjeni kohteena on ollut Valentinon päivän romanttiset niksit. Ei sillä, että olisin yltiöromanttinen, mutta tänä vuonna ajattelin yllättää itseni ja siippanikin koristelemalla kotimme teeman mukaisesti. Menun suhteen olen vielä empivällä kannalla, mutta illan rekvisiittasuunnitelma alkaa jo olla toteutusta vaille valmiina.
 
Martha Stewartin sivuille on koottu askarteluideoita Ystävänpäivän tiimoilta. Nappasin sivustosta kyseisen viinietiketti-idean. Arvokkaan puoleista vuosikertaviinin etikettiä en ajatellut tekeleelläni korvata (niin kuin meillä nyt alvariinsa juotaisiin arvokkaita vuosikertaviinejä), mutta esim. kesäisen kuohuviini-sangrian etiketiksi se on oikein bueno.

Kylläpä kotitalomme näyttää tunnelmalliselta!

Valentinon päivän ideat sopivat hyvin myös hääkoristeluja suunnitteleville. Sivuille pääset siirtymään klikkamalla tästä.

2 comments:

  1. Ai kyllä Tuulevi on niin romanttinen, tästä ominaisuudesta et kyllä kertonut siinä 5 asiaa minusta jutusta. Ihanat etiketit! Ihana uusi header, hyvä idea.

    ReplyDelete
  2. Kivaa kun tykäät uiudesta ilmeestä, edellinen oli jotenkin tunkkainen, nyt jonkin aikaa tällä lay outilla.
    Jaa, kovin romanttiseksi en oikein osaa tunnustautua, mutta ehkäpä tähän vuoden aikaan minusta tunkee pintaan se pieni romantiikan tynkä, jonka esillä olo ympäri vuoden ei olisi ollenkaan pahaksi :)

    ReplyDelete