Mikäli reissusi suuntaa Marylandiin, kannattaa ehdottomasti käydä maistelemassa Timbuktu-ravintolan Crab Cakes eli taskuravuista valmistettuja kakkusia. Oma valintani oli (toistamiseen) ravintojan Merten Jalokivi -niminen annos, joka koostui hummerin pyrstöstä, kampasimpukoista, ravunpyrstöistä sekä Marylandin paikallisherkusta, Crab Cakesta. Saatanpa syödä saman annoksen seuraavallakin käynnillä, niin hyvää on!
Wednesday, April 11, 2012
Takaisin sorvin ääreen
Kuluneet kaksi viikkoa tuli vietettyä koulutuksessa. Tällä kertaa paikkana oli Columbia Marylandissa. Tiiviistä ohjelmasta huolimatta aikaa jäi myös herkutteluun, löytyipä kaupungin liepeiltä uusi ravintolatuttavuuskin, joka rakettina ampaisi lempipaikkojeni top ten listalle.
Mikäli reissusi suuntaa Marylandiin, kannattaa ehdottomasti käydä maistelemassa Timbuktu-ravintolan Crab Cakes eli taskuravuista valmistettuja kakkusia. Oma valintani oli (toistamiseen) ravintojan Merten Jalokivi -niminen annos, joka koostui hummerin pyrstöstä, kampasimpukoista, ravunpyrstöistä sekä Marylandin paikallisherkusta, Crab Cakesta. Saatanpa syödä saman annoksen seuraavallakin käynnillä, niin hyvää on!
Mikäli reissusi suuntaa Marylandiin, kannattaa ehdottomasti käydä maistelemassa Timbuktu-ravintolan Crab Cakes eli taskuravuista valmistettuja kakkusia. Oma valintani oli (toistamiseen) ravintojan Merten Jalokivi -niminen annos, joka koostui hummerin pyrstöstä, kampasimpukoista, ravunpyrstöistä sekä Marylandin paikallisherkusta, Crab Cakesta. Saatanpa syödä saman annoksen seuraavallakin käynnillä, niin hyvää on!
Labels:
USA:n ravintolat
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hei Tuulevi, kiva että olet täällä taas! Kyllä olet aktiivinen kun jaksat käydä kursseilla, oikein energiapommi! Halauksin.
ReplyDeleteHei Sofia! Kunpa enegriaa riittäisi myös blogini päivityksiin, mutta kaksi viikkoa ravintoloiden armoilla vetää ruokarunosuonen melkos kuiville!
ReplyDeleteKuinkas siellä suunnassa hurisee?