Saturday, February 4, 2012

Super Bowl iltamat

Kelpo kuulumisia; meitsi on taas kotona, reissua tuli väännettyä melkein viikko. Toinen riemun aihe liittyy sunnuntaina pelattavaan jenkkifutis-loppuotteluun, Super Bowl'iin. Syyskuusta-helmikuulle kestävä kausi (lue piina) lohkaisee jymy möhkäleen yhteisestä ajasta siipan kera ja keskittää elämää TV-ruudun ääreen. Enkä sitä paitsi edes ymmärrä kyseistä lajia. Pelissä säntäillään hetki, sitten maataan läjässä, ota siitä sitten selvää kuka on voitolla.

Super Bowl kerää valtaisan katsojamäärän lisäksi myös auvoiset rahasummat lisääntyneenä ruokamyyntinä. Tuskin on jouluverhot ehditty riisua ikkunoista kun postilaatikot alkavat pursuta ruokakauppojen mainoksista. Vauhti kiihtyy helmikuuta kohta mentäessä.
Peliä kokoonnutaan periamerikkalaiseen tapaan seuraamaan ystävien kanssa sinne missä on suurin teräväpiirto-TV. Ottelua katsotaan snack -annosten ryydittämänä, varsinainen dinner korvataan sormiruoalla. Supersuosittuja ovat erityyppiset sipsit ja vihannekset dippisoosseineen.

Food Network on koonnut kimaran 50 suositusta Super Bowl ruoasta. Sillä vaikka ei nauttisikaan jenkkifudiksesta, aina voi nauttia hyvästä ruoasta!No comments:

Post a Comment