Sunday, February 19, 2012

Viisi Blogia

Sofialta, At Home with Sofia -blogista, tuli tehtävä esitellä viisi ulkosuomalaisen pitämää blogia, joita seuraan (jäseniä alle 200, kirjoituskieli suomi). Mukava tehtävä ja varmaan hyödyllistäkin vinkata omia lukijoitani mahdollisesti entuudestaan ei-niin-tutuista blogeista (ainakin Sofian sivulta tuli muutama uutuus vastaan, jotka otan tiukkaan seurantaan!). Ja tästä se lähtee:

At Home with Sofia. Ihania tunnelmia ja kaihomielen nostattavan herkullisia valokuvia. Lontooksi ja kahdella kotimaisella.

Garam Masala; makumatka Intiaan. Vielä en ole uskaltautunut intialaista itse kokkaamaan, mutta virtuaalimaistelen Annan herkkuja säännöllisesti.

Isoäidin matkapäiväkirja 1963. Tämä on monessakin mielessä koskettava ajankuvaus. Eikä vähiten siksi, että tapahtumapaikkana on New York.

Kaukana Espoosta tarjoaa kaunistelematonta kuvausta San Franciscon liepeiltä. Bay Area tuli minulle tutuksi vuosituhannen alkumetreillä, vaikka naapurusto olikin eri.
Apinafarmissa yhdistyvät luovat ideat kutkuttavan nautinnolliseen kirjoitustyyliin. Askarteluapinan tukikohdan koordinaateista en ole ihan varma, mutta jutuista päätellen veikkaan Espanjan suuntaan.

Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Haaste lähtee nyt eteenpäin näille viidelle bloggaajalle!

3 comments:

  1. Kiitos kun mainitsit minun blogini!

    ReplyDelete
  2. No nyt minäkin olen vastannut haasteeseen!

    ReplyDelete