Sunday, January 9, 2011

Marimekkoa seinille

Joulun välipäivinä käväisimme kauden ihka ensimmäisellä hiihtoreissulla, joka suuntautui Catskills mountrain -alueen Windhamin hiihtokeskukseen. Onnistuneen kolmepäiväisen reissun päätteeksi poikkesimme paluumatkalla Woodbury Common outlet -ostariin katsastamaan verhokankaita. Verhokangasta ei löytynyt, mutta mukaan tarttui Crate & Barrelista Marimekon Hurmio kangasta, jota 7.99 taalan jaardihinnalla ei yksinkertaisesti voinut ohittaa.

Michael's askarteluliikeketjun kehys -alennusmyynnistä ostin sitten pilkkahintaan kolme suurehkoa raamia ynnä pehmeää julistelevyä (soft poster board), jonka laitoihin kiinnitin kankaasta leikkaamani palan ohuilla nuppineuloilla. Ja lopuksi sujautin koko komeiden raamiin.
Tarkoitukseni on vielä valmistaa jäljellä olevasta kankaasta koristetyynyjä ja sijoittaa taulut ja tyynyt komistamaan vierashuonettamme, joka tosin tälä hetkellä muistuttaa enemmänkin romuvarastoa sinne kerääntyneen epämääräisen tavaran johdosta. Mutta elämässä pitää olla tavoitteita, ja minulla yksi tämän hetkisistä on saada huone kevään kuluessa uuteen uskoon ja siihen kuntoon mihin huone on alunperin tarkoitettukin.
Kuvien värejä en valokuvaustaidoillani saanut ihan kohdalleen, mutta eiköhän kupletin juoni ilmene näistäkin.

No comments:

Post a Comment