Monday, December 19, 2011

5 ominaisuutta

Itävallan alpeilta käsin bloggaava Sofia heitti haasteen kuvailla viisi minusta kertoaa ominaisuutta. Asiaa tarkemmin pohdittuani pelkään olevani melko tylsä; ominaisuuksia ei juurikaan tule mieleen, omituisuuksia nyt ehkä muutama. Joka tapauksessa Sofian blogi At Home with Sofia on kaikkea muuta kuin tylsä, valokuvat herkullisia ja ulkoasu kaunis kuin kiiltokuva. Kannattaa käydä kurkkaamassa ahkerasti päivittyvää blogia.  

1. Olen huono seuraamaan ja muistamaan ruoka-ohjeita
Tässä yksi keskeinen kimmoke tämän blogin kirjoittamiseen; kirjata kokkailemieni ruokien määrät ja käytetyt raaka-aineet, ensisijaisesti omiin tarpeisiini, seuraavaa kertaa silmällä pitäen. Mukavaa jos ohjeista on iloa myös muille!


2. Lentokoneet ja lentäminen
Odotan vielä sitä hetkeä kun lentäminen alkaa kyllästyttää. Miljoonien taittuneiden mailien jälkeen näin ei ole vielä käynyt. Edelleenkin syttyy silmiini hullunkiito kun kone on rullannut kiitoradan päähän ja aloittaa nousukiidon.


3. Politiikka
Seuraan maailman politiikkaa mielenkiinnolla, näin olen tehnyt varhaisesta teini-iästä saakka. Parhaimmillaan se on suunnattoman innostavaa ja toivoa herättävää, pahimmilllaan vihastuttavaa ja jopa pelottavaakin kuten esim. nyt republikaanien esivaalikamappailun aikaan. Jos asuisin Suomessa, olisin varmaankin poliittisesti aktiivinen tavalla tai toisella.


4. Villasukat
Tämähän on kuin kopio Sofian kirjoituksesta (jossa oli muitakin yhtäläisyyksiä), mutta villasukat ovat tärkeä osa hyvinvointiani! Jopa siinä määrin, että pomoni kehotti olemaan villasukitta kun valitin hotellimme kuumuutta. Yleistä tietoa näköjään tämä sukkarakkauteni. Villasukat jalassa unikin tulee nopeammin, tieteellisesti tutkittu juttu!


5. Unirytmini on ajoittain sekaisin
Monien kaltaisteni reissunaisten (ja miksei miestenkin) ongelma on häiriintynyt unirytmi. Niinpä kärsin ajoittaisesta unettomuudesta tai paremminkin oudoista nukkuma-ajoista etenkin reissujen jälkeen. Jos siis postailen kirjoituksia epämääräisiin aikoihin, johtuu se tod. näk. siitä, että herään aamuneljältä muun perheen ollessa vielä unten mailla.

Sukkakuvan lähde: novita.fi

2 comments:

  1. Tuulevi, olet nopeampi kuin salama. Olet näköjään lentoemäntä! Minäkin olin mutta en enään. Oli kyllä mukavaa aikaa! Mukavaa maanantaita ilmassa tai maassa! Lämmin halaus.

    ReplyDelete
  2. Lentelin nuorena, sitten tuli opiskelujen ja alan töiden takia pitkä tauko. Aloin lentämään taas 4 vuotta takaperin miettien että olen varmaankin hullu, mutta päivääkään en ole katunut!

    ReplyDelete