Tuesday, December 20, 2011

Kotikadun valopilkku

Varmaan joka ikisessä USA:n naapurustossa on asukas, jolta joulukoristelumopo karkaa käsistä. Videolla oman kotikatumme ehdoton ykkönen. Koristelijan puolustukseksi on sanottava, että tämä paikallinen nähtävyys kerää rahaa hyväntekeväisyyteen. Video on viime vuodelta, mutta sama viritelmä tuikkii kadulla tänäkin jouluna.

6 comments:

 1. Kyllä on ylimakeeta! Huh, huh. Mutta amerikkalaiset tykkää!

  ReplyDelete
 2. KYllä paikallisetkin pitävät tätä yliampuvana. Asukas kerää pitkän pennin hyväntekeväisyyteen, eli palvellee siten tarkoitusta :))

  ReplyDelete
 3. Voi Tuulevi, en kyllä usko, että sinun omat tekeleet pieleen menevät, olet mestari ja energinen ja tuo sinun rosolli on aivan ihana, pitää testata. Itävallassa en saa mistään kokonaisia punajuuria, aina vaan raastettua lasissa. Mukavaa päivää sinulle! Sofia ja silitysrauta ja 10 kg pyykkiä....

  ReplyDelete
 4. Oikein lämmintä joulumieltä sinulle ja perheellesi! Nauttikaa ja olkaa yhdessä! Itse olen töissä mutta ei se haittaa!

  ReplyDelete
 5. Hyvää uutta vuotta rakas Tuulevi! Kaikkea hyvää sinulle! Halauksin, Sofia.

  ReplyDelete
 6. Hyvää alkanutta vuotta myös sinne suuntaan, toivottavasti Alppien lumipyryrt eivät ole kohtuuttomasti vaikeuttaneet elämäänne!

  Täällä vuosi vaihtui Suomen vieraita kestetellessä, liki kolmen viikon ja 7 henkilön rupeama on nyt ohi ja minä sopivasti flunssassa juuri ennen kuin on aika taas palata työrintamalle.

  ReplyDelete