Monday, October 11, 2010

Se on tulossa taas...HALLOWEEN

Täytyy myöntää, että ennen USA:han muuttoani en oikein ymmärtänyt koko Halloween juhlaa. Käsitin sen lähinnä pikkulasten kiusaamiskarkelona, siis varsin arveluttavana tapahtumana.
Toista se on nyt, Kuluneiden 11 vuoden aikana Halloweenista on muodostunut yksi lempijuhlistani ja sormet syyhyten odotan, että saan taloomme juhlahumua. Kävin eilen autotallissa katsastelemassa koristeita ja siellä ne odottavat noutovalmiina. Tämän vuoden tunnelmaa tosin latistaa käynnissä oleva keittiöremontti, minkä takia talomme muistuttaa parhaillaan oikeaa Haunted Housea. Lisäksi olen reissussa Halloween viikonlopun ja palaan takaisin kotiin juuri lokakuun viimeisenä, kuinkahan sitä jaksaa matkan jälkeen riekkua...

Jos mielii koristella kurpitsalyhdyilla, mutta kurpitsoita ei ole saatavilla, voi Jack-o-Lanternin valmistaa melkein mistä tahansa kovakuorisesta hedelmästä. Tämän kertainen tekeleeni on hunajamelonista koverrettu. Hiemanhan tuo on aneemisen näköinen, voisihan sen vaikka maalata.

Jos ei varmuudella tiedä käytettävän vihanneksen kuumuudenkestoa, kannattaa käyttää paristokäyttöisiä tuikkukynttilöitä oikeiden sijaan.

Martha Stewardin sivuilla on kasapäin vinkkejä Halloween koristeluun, lisäksi mm. huikeita cup cake ideoita ja reseptejä.

No comments:

Post a Comment