Saturday, November 27, 2010

Ylensyönyt kodinkonekauppias

Kiitospäivä on ohi, onneksi, tällaista mässäilyä useampana päivänä ei kestäisi kunto eikä mielenterveys. Meille kävi sitten loppuviimetteeksi niin, että urakoitsija lupasi toimivan keittiön kiitospäiväksi, mutta pyörsi puheensa keskiviikkoiltana. Olimme peruneet hotellivarauksen tuon lupauksen johdosta, emmekä sitten enää myöhään aattoiltana alkaneet harkita saamiamme kutsuja tai  muitakaan vaihtoehtoja. Teimme varauksen paikalliseen ravintolaan, jonka tarjontaan erillinen kiitospäivä -menu kuuluu.

Manhattaan aikaisin perjantai-aamuna

Ja täytyypä myöntää, että onnistui se kiitospäivän juhlatunnelman saavuttaminen ihan näilläkin konsteilla. Annokset olivat suuria, kuinkas muuten kun Amerikassa ollaan, ruoka varsin kelvollista (kalkkuna ei kylläkään ansaitse erityismainintaa), ravintolasali oli kauniisti katettu ja yllätyksekseni juhlapukeutuneita ihmisiä pullollaan. Onnistunut ilta, kaiken kaikkiaan.

Perjantaiaamuna jatkui sitten keittiön asennus ja ajaa hurauttelimme pitkin lähitienoita viimeisten osien haussa. Maanantai-illaksi on nykytiedolla luvassa toimiva keittiö. Hellakin on jo paikallaan, joskaan ei vielä kytkettynä kaasuverkkoon. Nyt sitten suunnittelen mielessäni Suomen itsenäispäivän menuuta, reseptejä ja ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan!

Laittaa täräytin myynti-ilmoituksen 7 -vuotta vanhasta jääkaapistamme Craigs-listalle ja siitä lähtien on puhelin pirissyt säännöllisesti. Ajattelin, ettei kukaan olisi kiinnostuut noin iäkkäästä, vaikkakin täysillä pelittävästä jääkaapista, mutta iltapäiväksi on sovittu kahdet tapaamiset (jälkimmäinen sillä varauksella että ensiksi tuleva ei halua ostaa kaappia). Meikäläinen voineekin piakkoin lisätä ansioluetteloonsa myös kodinkonekauppiaan pestin.

No comments:

Post a Comment